دختر آریایی

چه بی نشاط بهاری که بی رخ تو رسید.....

دختر آریایی

چه بی نشاط بهاری که بی رخ تو رسید.....

مهدی کروبی خطاب به ضرغامی: صدا و سیما را به کیهان مصور تبدیل نکنید

مهدی کروبی با نگارش نامه ای سرگشاده به عزت الله ضرغامی رییس صدا و سیما نسبت به رویکرد این سازمان در تخریب کاندیداهای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اعتراض کرد. وی   به رییس صدا و سیما چنین توصیه کرد: ” نصیحت می‌کنم از تخریب دست بردارید و اگر نقشی در این تخریب ندارید بر نظارت خود بر زیرمجموعه‌های خویش بیفزایید که چون ماجرای مجموعه برنامه هویت علیه روشنفکران نشود که فاجعه‌ای فرهنگی بود و رئیس وقت سازمان   صداوسیما اعلام کرد که از آن بی‌خبر است.” متن کامل این نامه بدین شرح است:

جناب آقای مهندس عزت‌الله ضرغامی
ریاست سازمان صداوسیما

 

با سلام و احترام

 

عملکرد سازمان تحت ریاست حضرت عالی در ماه‌ها و روزهای اخیر به شدت یادآور تجربه تلخی است که از عملکرد این نهاد در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۴ در یادها مانده است. آن زمان که صداوسیما در اعلام نتایج نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بر ستاد انتخابات کشور و وزارت کشور پیش‌دستی کرد و به یاری آقای غلامحسین الهام سخنگوی وقت شورای نگهبان و سخنگوی بعد دولت آقای محمود احمدی‌نژاد خبر از رای و رتبه رئیس آینده خود داد و در پیوندی شگرف میان «کیهان و صداوسیما و شورای نگهبان» در حالی که نهادهای قانونی و آمارهای رسمی خبر از راهیابی آقای هاشمی و اینجانب به مرحله دوم انتخابات می‌دادند، چون هاتفی از عالم غیبی خبر از راه‌یابی احمدی‌نژاد به مرحله دوم انتخابات دادند و سرنوشت انتخابات را به گونه‌ای دیگر رقم زدند. خبرنگاران شما در   آن زمان به جای آنکه اخبار انتخابات را از رئیس ستاد انتخابات بپرسند به سخنگوی شورای نگهبان تلفن می‌زدند و از اولین ساعات بامداد تا نیمروز ۲۸ خرداد ۸۴ چنان اطلاع‌رسانی می‌کردند که   گویی از عالم الهام خبری دارند. تا زمانی که شما در جریان قرار گرفتید و به حق سوگند خوردید که از ماجرا خبر ندارید و هم از سوی شما   و هم از جاهای دیگر از من عذرخواهی شد و مصاحبه با حضرت الهام پایان یافت و در حالی که الهامات غیبی همه را در ربوده بود و پروژه پایان یافته بود بار دیگر دوربین‌های شما سوی ستاد انتخابات شد تا نتایج پروژه را گزارش کنند. در این پروژه قرار بود با آقای محمود احمدی‌نژاد به عنوان پدیده انتخابات برخورد شود و متاسفانه حتی دوستان اصلاح‌طلب در وزارت کشور چنان در انفعال افتاده بودند که نتوانستند از رای مردم دفاع کنند و این ترکیب دست به دست هم داد تا انتخابات سرنوشت دیگری یافت.

 

در این مدت رابطه من و شما روشن بوده است. در  روزهایی که از فرط  جفای تلویزیون دولتی به فکر راه‌اندازی تلویزیونی غیردولتی افتادم دیداری از صداوسیما کردم و به سابقه مسوولیت شما در معاونت پارلمانی صداوسیما و مسوولیت من در ریاست مجلس ششم رابطه‌ای محترمانه میان ما برقرار بود وگرچه در چهار سال گذشته همواره بخش‌های خبری تلویزیون به تحریف و تخریب مواضع اصلاح‌طلبان و به‌خصوص اینجانب پرداخته  اما  هرگز موج تخریب و تحریف به اندازه روزهای اخیر اوج نگرفته است که لابد نسبتی با انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ دارد. از جمله آخرین اقدام تخریبی صداوسیما در بخش خبری معروف ۲۰:۳۰ دوشنبه‌شب ۲۸ اردیبهشت‌ماه رخ داده است:

 

۱-‌ در آغاز خبرها اعلام شده که مهدی کروبی به علت بیماری سفرهای انتخاباتی خود را لغو کرده است. عرض می‌کنم که علی‌رغم تبلیغات مخالفان مهدی کروبی سالم و سرحال است و تنها علت تعویق سفر من به استان‌های گیلان و آذربایجان شرقی رحلت عالم بزرگ آیت‌الله العظمی بهجت بوده که با توجه به جایگاه   ایشان نزد مردم به خصوص مردم گیلان و ضرورت شرکت در مراسم تشییع پیکر ایشان سفر به این استان‌ها به   وقت دیگری موکول شد. با وجود این همین امروز پس از مشایعت پیکر این فقیه فرزانه و عارف در شهر مقدس قم در حالی که این نامه را به شما می‌نویسم راهی استان اردبیل خواهم شد تا افرادی که با ادعای جوانی در عصر میانسالی و کهن‌سالی از مردم رای می‌گیرند دریابند که جوان کیست هرچند که برخی از این ادعاهای جوانی هم در چهار سال گذشته کم به کشور آسیب نزده و جوانی را با خامی اشتباه گرفته‌اند.

 

۲- من در هر سفر سخنرانی‌های   متعددی انجام می‌دهم. قصد اصلی من از   سفرها ارائه برنامه‌هایی برای اداره کشور و البته نقد اقدامات دولت در چهار سال گذشته است. چرا صداوسیما به بخش گزینشی، هدفمند، تخریبی و تحریفی سخنان  من می‌پردازد؟ گر قرار است که رسانه ملی واقعا ملی باشد، چرا فقط علیه یک جناح فعالیت می‌کند؟ ویراستار اخبار شما عضو کدام حزب یا جناح سیاسی است؟ اگر حریت و جرات دارد چرا همه بخش‌های سخنرانی مرا پخش نمی‌کند؟

 

۳- در سفر اخیر من به استان اصفهان در شهر نجف‌آباد در جمع پرشور دانشجویان این شهر دو گروه از چفیه‌پوش‌ها و ‌سبزپوش‌ها به طرفداری از دو نامزد محترم به جنجال و هیاهو در سخنرانی من پرداخته‌اند. ستاد جناب آقای مهندس میرحسین موسوی البته اعلام کرده‌اند افرادی که خود را به ایشان منسوب  می‌کردند نسبتی با این ستاد نداشته‌اند و حتی اعلام کردند این توطئه جناح مخالف اصلاحات است اما در هر صورت من پس از تحمل زیاد و پس از تعریف بسیار از   سوابق و خلقیات آقای مهندس موسوی به طرح چند پرسش پرداختم و از اینکه به نام حمایت از یک نامزد، نامزدی دیگر را تخریب   کنند انتقاد کردم. من و مجری جلسه همه راه‌ها را رفتیم تا جلسه آرامش یابد اما طبق قاعده «آخرین درمان، داغ است» چاره‌ای جز طرح سوال و عتاب و خطاب ندیدم که اگر نتوانم جلسه‌ای را اداره کنم چگونه مدعی اداره کشور خواهم بود. اما سوال اینجاست که علت برجستگی این بخش از سخنان من در بخش خبری ۲۰:۳۰ چیست؟ آیا صداوسیما جسارت آن را   دارد که بخش‌های دیگر سخنرانی من درباره آقای محمود احمدی‌نژاد را هم پخش کند؟ علت رفتار غرض‌ورزانه صداوسیما برای برهم زدن چهره اصلاح‌طلبان چیست؟ آیا طرح تفاوت سلیقه میان نامزدهای اصلاح‌طلب در زمره وظایف صداوسیماست؟ آیا همین کار را درباره اختلاف اصولگرایان با آقای احمدی‌نژاد انجام می‌دهد؟

 

۴- رسانه ملی در انتخابات دوره دهم ریاست‌جمهوری به رسانه فردی تبدیل شده است. با وجود تاکید   مقام معظم رهبری بر ضرورت بی‌طرفی  نهادهای  حکومتی در انتخابات متاسفانه این رسانه به تریبون رئیس دولت تبدیل شده و به نام پخش اخبار دولت عملا به ارگان آن تبدیل شده است چنانکه پس از پایان همان برنامه‌ای که مرا تخریب کردید رپرتاژ آگهی دولت درباره فروش سهام عدالت به کارگران را پخش کردید. به شما هشدار می‌دهم اگر این بار هم مانند چهار سال پیش از الهامات غیبی بهره بگیرید و بخواهید با بهره‌گیری از تفاوت دیدگاه میان اصلاح‌طلبان از این آب گل‌آلود ماهی بگیرید سکوت نخواهم کرد و از هر راه ممکن به صورت مستقیم با مردم سخن خواهم گفت. صداوسیما در قانون اساسی نهادی حکومتی اما ملی تعریف شده است. شما نباید به ارگان دولت و بدتر از آن بولتن رئیس دولت تبدیل شوید صداوسیما نباید به کیهان مصور تبدیل شود چنان‌که امروز بخش خبری ۲۰:۳۰ چنین است. اگر به فرض در طول سه سال فعالیت دولت این کار را انجام می‌دهید در یک سال آخر (که عرصه تبلیغ بر نامزدهای رقیب تنگ است) نباید این کار را انجام دهید و از آن   دهشتناک‌تر دیگر نامزدها را تخریب کنید یا به جان یکدیگر بیندازید. در هیچ‌یک از دولت‌های گذشته رئیس دولت اینگونه از مواهب صداوسیما   بهره‌مند نبود بلکه آنان خود در این کار امساک داشتند. شاید برخی حامیان دولت معتقد باشند که دوره ریاست‌جمهوری در ایران باید هشت   ساله باشد و به همین جهت قصد دارند القا کنند که دولت کنونی باید چهار سال دیگر هم حکمرانی کند. این می‌تواند یک باور فردی یا جناحی باشد اما  واقعیت قانونی این نیست و اکنون آقای محمود احمدی‌نژاد نامزد دوره دهم مقام ریاست‌جمهوری است نه یک کلمه کم  و نه یک کلمه زیاد.

 

جناب آقای ضرغامی

 

با همه احترامی که به شما می‌گذارم و حساب شما از برخی یارانتان جدا می‌دانم، نصیحت می‌کنم از تخریب دست بردارید و اگر نقشی در این تخریب ندارید بر نظارت خود بر زیرمجموعه‌های خویش بیفزایید که چون ماجرای مجموعه برنامه هویت علیه روشنفکران نشود که فاجعه‌ای فرهنگی بود و رئیس وقت سازمان   صداوسیما اعلام کرد که از آن بی‌خبر است.

 

انتظار من این است که طبق اصول اخلاقی و قواعد حقوقی این نامه را در همان بخش خبری ۲۰:۳۰ پخش کنند تا بتوانید ذره‌ای تقاص تخریبی که دوستانتان کرده‌اند را جبران کنید.

 

با احترام
مهدی کروبی
۲۹ اردیبهشت ۸۸

 

سحام نیوز

 
زهرا رهنورد: میرحسین موسوی، کروبی و رضایی با هم خوب هستند و تنها آتش بیار معرکه صدا و سیماست که باید خجالت بکشد بیت‌المال را مصرف شخصی می‌کند.

 

رییس سابق دانشگاه الزهرا گفت: صدا و سیما باید خجالت بکشد که از بیت‌المال مصرف شخصی می‌کند. صدا و سیما از محضر ملت باید عذرخواهی کند و بی‌طرفانه و شرافتمندانه مثل یک عنصر ملی در خدمت مردم باشد و از رفتاری که آمریکا می‌پسندد دست بردارد.

 

به گزارش خبرنگار ایلنا، زهرا رهنورد در دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به مطالبات زنان گفت: مطالبه حضور یک وزیر زن در کابینه نه تنها خواسته مطلوب بلکه خواسته‌ای بسیار کوچک است.

 

وی افزود: ما معتقد به شایسته سالاری در کابینه هستیم بنابراین از میان زنان و مردان باید شایسته‌ترین‌ها انتخاب شوند.

 

رهنورد همچنین خواستار رفع برخی ابهامات از قانون اساسی شد و افزود: جامعه زنان خواهان آن است ابهاماتی که در قانون اساسی مانند تفسیر کلمه رجال وجود دارد، صورت گیرد.

 

همسر موسوی افزود: در زمان تدوین قانون اساسی رجال به مفهوم شخصیت‌های برجسته آورده شد اما در سال‌های بعد به معنی مردان تلقی و تفسیر شد و ما امروز خواهان ان هستیم که این ابهام رفع شود.
وی همچنین با اشاره به جمعیت ۳۴ میلیون نفری زنان در جامعه گفت: دولت آینده باید لایحه‌ای بدهد که نیمی از نمایندگان مجلس زن باشند.

 

رهنورد همچنین در خصوص کنوانسیون‌های بین المللی گفت: من کنوانسیون رفع تبعیض را توصیه می‌کنم و البته علما و روشنفکران باید قبل از اجرایی شدن آن را بررسی کنند.

 

همسر نخست وزیر دوران دفاع مقدس همچنین تاکید کرد: رییس‌جمهور آینده با اولویت‌های زیادی از جمله اولویت‌های اقتصادی، اولویت آزادی قلم و اندیشه، بحث زنان و استقلال دانشگاه روبرو است.

 

وی افزود: دانشگاه امروز کمتر می‌تواند برای خود تصمیم بگیرد و گشت‌های امنیتی و گیت ورودی دانشگاه از مشکلات دیگر دانشگاه است.

 

رییس سابق دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به زندانی و ستاره‌دار شدن دانشجویان گفت: در زمان انقلاب نیز با فهرستی از دانشجویان زندانی روبرو بودیم.

 

وی همچنین تاکید کرد: دانشگاه باید آزاد باشد و در تمام تصمیمات خود از جمله استخدام اساتید، تحقیقات و پژوهش‌ها آزادی خود را حفظ کند.

 

رهنورد همچنین با اشاره به مشکلات جوانان گفت: در تئوری جدیدی گفته می‌شود باید به قاره ششم توجه شود. قاره ششم سرزمینی از زیر آب بیرون آمده نیست بلکه ذهن ، فکر، اندیشه و خرد انسانی است که اگر به این دنیای مجازی توجه کافی شود دیگر شاهد آن نخواهیم بود که جوانان خواسته‌های خود را در آن سوی آب‌ها جستجو کنند.

 

رهنورد افزود: چطور می‌توانید برای جوانان و زنانمان تعیین کنید چه لباسی بپوشند و چگونه رفتار کنند؟ من مطمئن هستم که فشارها واکنش ایجاد می‌کند. اگر به جوانان و زنان‌مان اعتقاد داشته باشیم، مسلما رفتار مطلوبی را از آنها می‌بینیم.

 

رهنورد در پاسخ به وضعیت دانشجویان ستاره‌دار بعد از رای آوردن موسوی گفت:‌ من و موسوی به استقلال دانشگاه اعتقاد داریم و معتقدیم که باید دانشجویان دارای آزادی بیان و اندیشه باشند و معتقدیم که ستاره خوب است اما برای آسمان نه برای دانشجویان.

 

وی با تاکید بر اینکه ما با ستاره‌دار شدن دانشجویان و همچنین زندانی سیاسی به طور مطلق مخالفیم، خاطر نشان کرد: زندانی سیاسی باید آزاد شود البته من موضوع زندانیان سیاسی را مورد بررسی قرار دادم و متوجه شدم که تعداد دانشجویان سیاسی بسیار کم است اما همان تعداد کم هم ننگ است.

 

وی با بیان اینکه باید دانشجویان در فضای آزاد بتوانند صحبت کنند، خاطر نشان کرد: اعتماد به انسان‌ها،‌ وطن‌پرستی و شرافت ملی جوانان بسیار مهم است و اوج وطن‌پرستی به شمار می‌رود.

 

رئیس سابق دانشگاه الزهرا در پاسخ به سوالی پیرامون تسخیر سفارت آمریکا و انحلال دولت موقت گفت:‌ این فصلی از رفتار سیاسی ملت ما بود که در آغاز دارایی‌های ما را بلوکه کرده بودند و تسلیحاتمان را به ما نمی‌دادند و این باعث تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان شد.

 

رهنورد با تاکید بر اینکه الان قطعاَ سیاست بین‌المللی و خارجی ما ماجراجویی نخواهد بود، تصریح کرد:‌ ما به تعامل با تمام جهان در صورتی که به امنیت ملی و منافع ملی ما احترام بگذارند معتقدیم و کشورهای منطقه، ‌اروپا و آمریکا هر کدام که به منافع ملی ما احترام بگذارند در سیاست خارجی ما محکوم نخواهند بود.

 

رهنورد در پاسخ به سوالی درباره حقوق اقلیت‌ها گفت: ما هویت ایرانی داریم و به آن افتخار می‌کنیم و اقلیت‌ها هم بخشی از این هویت هستند که باید قابل احترام باشند و فرهنگ و زبان آنها مورد توجه و پذیرش قرار گیرد.

 

وی با اشاره به بیانیه موسوی درباره این موضوع یادآور شد: اقلیت‌ها مثل سایر ملت ما ایرانی هستند و همه ما زیر چتر ایرانیت قرار داریم.

 

همسر کاندیدای دوره دهم ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اظهارات موسوی که در بابل گفته بود من زندان‌بان نیستم که دانشجویان را آزاد کنم، گفت: این اظهارات به این معناست که من کسی را زندانی نکرده‌ام و معلوم است که در کل مخالف این زندانی‌ کردن‌ها است و دیگران که زندانی کرده‌اند باید تنبیه شوند.

 

وی افزود: شما به اصلاح‌طلب بودن میرحسین موسوی ضمن پایداری به اصول اعتقاد داشته باشید.
رهنورد در ادامه به اصلاح ساختارهای اداری اشاره کرد و گفت: وضعیت بروکراسی اداری باید سامان داده شود و فساد اداری هم ریشه‌کن شود.

 

وی درباره بیانیه مشترک کاندیداهای اصلاح‌طلب و روابط آنها گفت: در جریان اصلاح‌طلبی کاندیداها صمیمی هستند،‌کروبی،‌موسوی و رضایی با هم دوست هستند و آتش‌بیار معرکه فقط صدا و سیما است.

 

وی در ادامه خطاب به صدا و سیما گفت: صدا و سیما باید خجالت بکشد که از بیت‌المال مصرف شخصی می‌کند. صدا و سیما از محضر ملت باید عذرخواهی کند و بی‌طرفانه و شرافتمندانه مثل یک عنصر ملی در خدمت مردم باشد و از رفتاری که آمریکا می‌پسندد دست بردارد.

 

وی در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان حامی احمدی‌نژاد در عرصه سیاست خارجی و اینکه ما برای گرفتن حقمان سیلی هم می‌خوریم‌،‌ گفت: از کسی که طرفدار حضرت زهرا و علی است تعجب می‌کنم که به من تهمت غرب‌گرایی می‌زند.

 

رهنورد در ادامه گفت: اینکه آدم سیاست‌های غلط بین‌المللی و ماجراجویی خود را پای اهل‌بیت بگذارد بزرگترین خیانت است.

 

همسر کاندیدای دوره دهم ریاست جمهوری گفت: طبع قدرت مشخص است و همانند اژدهایی است که نباید آن را به حال خود رها کرد. این بدان معنا است که ngoها، احزاب و گروه‌ها موقعیت نظارتی را در دولت‌ها داشته باشند.

 

وی در پاسخ به این سوال که روابط آمریکا و ایران به چه سرانجامی خواهد رسید و در خصوص این مساله که آمریکا نمی‌تواند هیچ غلطی کند، اظهار داشت: اینکه آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند ربطی به روابط ما ندارد و هرگز نباید بتواند بر علیه ما غلطی کند. ما با تمام وجود در خاک‌ریز اول در مقابل آنان که علیه ایران تجاوز می‌کنند می‌ایستیم اما معتقدیم باید روابط و مناسبات خود را با جهان و از جمله آمریکا طوری برقرار کنیم که منافع ملی ما محفوظ باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه ما ملت شرافتمندی هستیم و حرف‌هایی داریم، و هر کس آنها را قبول نداشته باشد، مشکلی نداریم، یادآور شد: دشمن ابدی و اصلی ما اسرائیل است اما با سرزمین‌ها و دولت‌های دیگر چنانچه منافع ملی ما را قبول کنند، گفت‌وگو می‌کنیم.

 

وی در واکنش به اظهارات یکی از حامیان احمدی‌نژاد مبنی بر عدم سازش با آمریکا گفت: پس چرا برای اوباما نامه نوشته‌اند و سفیر فرستادند. پس چرا پالس‌های پیدا و پنهان را می‌دهند. همه ما یک آرمان داریم و موفقیت ایران در همه زمینه‌ها مطابق اسلام را می‌خواهیم.

 

خبرنامه امیر کبیر

نظرات 1 + ارسال نظر
علی چهارشنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 10:25 ق.ظ http://sahargaheomid.blogsky.com

وبلاگ جالبی دارید. موفق باشید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد